ویژگی چراغ خطی قرنیزی
چراغ خطی قرنیزی از جدیدترین نسل های روشنایی هستند که با مصرف انرژی پایین می توانند در مدرنیته کردن فضا می توانند موثر باشند. این نوع از چراغ های خطی ال ای دی از ظاهر زیبا و مدرن برخوردارند و برای تامین نور فضاهای مختلف برای تزیین و نور پردازی جز راهکارهای مناسب می شوند. محصولاتی اندازه ها و ابعاد مختلفی دارند و دست افراد را هنگام انتخاب باز نگه می دارند. چراغ لاینر خطی قرنیزی می تواند جلوه فوق العاده و متفاوتی را به فضاهای اداری، تجاری، مسکونی هدیه کنند. ازمهم ترین ویژگی این چراغ ها می توان به زیبایی آن ها در زمان خاموشی اشاره کرد.
شیوه نصب چراغ خطی قرنیزی
چراغ خطی قرنیزی در دو حالت لبه دار و بدون لبه طراحی شده است. برای نصب چراغ های خطی ابتدا باید یک برش در سقف یا دیوار ایجاد کرد. این برش باید در عرض مشخص و طول مشخص متناسب با ابعاد چراغ صورت بگیرد. چراغ های لاینر با طراحی لبه دار نیز پس از اجرای سقف یا دیوار کاذب و برش های در سایزهای استاندارد به آسانی می توانند درون سطح مورد نظر نصب شوند.
پایه چراغ های خطی قرنیز ال ای دی معمولا درون شیارهای بین بافل های چوبی و فلزی یا روی سقف و دیوار به راحتی قابل نصب است. از چراغ های قرنیزی می توان در مکان های که امکان ایجاد شیار و شکاف یا برش درون دیوار یا سقف نیست استفاده کرد. در لاینرهای قرنیزی می توان بدنه چراغ را به عنوان قسمتی از دکوراسیون در نظر گرفت. به علاون امکان تولید چراغ های خطی قرنیزی با رنگ بدنه سفارشی فراهم می باشد. نورهای خطی قرنیزی ماژولار با تامین شار نور مناسب در همه اشکال هندسی قابلیت سفارشی سازی دارند. چراغ های که دارای قابلیت جابه جایی بوده و همزمان با تغییر دکوراسیون داخلی به محل جدید انتقال داده می شوند.
نورپردازی با چراغ خطی قرنیزی
چراغ لاینر خطی سیستم روشنایی مدرن که برای نور پردازی متفاوت با بازده بالا کاربردی است. چراغ هایی که در مقایسه با سسیستم های روشنایی سنتی از نظر شار نوری ؛ طول عمر دوام و مصرف انرژی در ایجاد نور یکنواخت و یکدست در محیط کمک می کنند. طراحی نور پردازی با چراغ ها لاینر این امکان را به وجود آورده است که بتوان طراحی متنوع و هماهنگ با طراحی داخلی را به وجود آورد. از طریق لاین های نوری که با گوشه ها، کنج ها و زوایای پلان معماری هماهنگی دارند. نه تنها محیط را به شکل مناسب روشن می کند بلکه می تواند زیبایی و جلوه ای ویژه ای به المان های معماری بیفزاید. از ویژگی های مهم این مدل از چراغ های خطی بوده که موجب استقبال بالایی آن در میان معماران داخلی شده است و آن را به سمت استفاده از این سیستم های در زمینه های نور پردازی سوق می دهد.
مزیت های چراغ خطی قرنیزی
همانطور که می دانید چراغ های خطی از نمونه های جدید و مدرن به شمار می روند. تولیداتی که روشنایی مطلوبی را به محیط می دهند. این چراغ های مدرن در مقایسه با نوع سیستم های روشنایی دیگری که در گذشته وجود داشت از مزیت های زیادی بهره می برد. از مزایای مهم آن می توان بازده بالای آن ها را ذکر کرد. چراغ هایی که با نوردهی بسیار بالا دارای مصرف انرژی پایینی هستند. 2- طول عمر بالایی آنها که از دیگر ویژگی های کاربردی آنهاست. 3- ارائه نور یکنواخت و یکدست که برای انجام نور پردازی و دکوراسیون اهمیت ز یادی دارد. 4- ظاهر شیک و متنوع این چراغ ها در انواع مکان های مسکونی، اداری، تجاری باعث ایجاد فضای دلنشین می گردد.
کاربرد چراغ خطی قرنیزی
از چراغ های خطی می توان برای گوشه ها و زاویه ها و حتی به صورت خطوط ممتد بهره برد. ظاهر آن ها به صورت یک خط بسیار باریک است و عرض آن در بخش های مختلف دارای تفاوت می باشد. از چراغ های لاینر علاوه بر ایجاد زیبایی می توان برای پوشاندن برخی از نقایص یک دکوراسیون نظیر شیار های سقف کاذب استفاده کرد. چراغ هایی از انتخاب های عالی برای فضاهای هنری و یا دفترکارها نیز محسوب می شوند. فضاهای کمی را اشغال می کنند و می توانند در بزرگتر نشان دادن یک اتاق تاثیر زیادی داشته باشند. از این چراغ های می توان برای ارائه قابلیت های روشنایی بی نظیر در امکان کار، فضاهای عمومی، املاک مسکونی؛ رستوران و کافه ها و دفاتر رسمی نیز بهره برد.